Daarom de With Pallets
 • Standaard (Euro)
  en maatwerk pallets
 • Goede bereikbaarheid
 • Betrouwbare en
  ervaren partner
 • Eigen transport
 • Volledig inzicht in
  gebruik en kosten
 • Flexibel en snel
 • Ontzorgen met beheer
  en management op maat
 • Vaste prijzen

Ontstaan van de With

Gebruikte en nieuwe pallets

De With Pallets is eind jaren zeventig van de vorige eeuw, ruim dertig jaar geleden dus, opgericht. Het bedrijf verwierf als fabrikant van houten pallets al snel een plaats in de markt. Later werden de activiteiten uitgebreid met de handel in gebruikte pallets en productie van kisten en kratten.

In de jaren tachtig en negentig maakte de onderneming een geleidelijke groei mee; er werd een trouwe klantenkring opgebouwd en die breidde zich gestaag uit. Onder invloed van stijgende loonkosten is aan het begin van deze eeuw de onderneming getransformeerd van productiebedrijf tot handelsonderneming. De productie is verplaatst naar lagelonenlanden. Productie van maatwerk houden we wel in eigen beheer.
Daarnaast is de sorteer- en reparatieafdeling gemoderniseerd. Dat heeft een sterke uitbreiding van de capaciteit met zich meegebracht. Ook is de voorraad flink opgevoerd om korte levertijden te blijven bieden.

We blijven zoeken naar steeds slimmere oplossingen waarbij hergebruik van materialen, continuïteit van dienstverlening en lage ‘cost per use’ voor alle partijen haalbaar zijn.

We make pallets move.

Deze gewijzigde strategie heeft tot gevolg dat De With Pallets in staat is om pallets van uitstekende kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen aan te bieden. De lage kostprijs in combinatie met het hoge serviceniveau en de persoonlijke aandacht voor de klant blijkt een zeer succesvolle formule.

Onze concurrentiepositie ten opzichte van traditionele Nederlandse productiebedrijven is sterk verbeterd. Dit heeft geresulteerd in een sterke groei en een versterkte marktpositie van de onderneming.

Komende jaren wil De With Pallets zijn marktpositie geleidelijk verder uitbouwen met behoud van de vaste kernwaarden kwaliteit, service en persoonlijke aandacht.

Vraag een offerte aan of mail verkoop@dewithpallets.nl Bel +31 (0)36 529 39 00
Hoe
kunnen we
u helpen?
Doorzoek onze website
Typ hier uw zoekopdracht